SIAPA KAMI

Pengedar Susu Kambing Salic

Susu Salic Goat pertama kali diimport masuk ke Malaysia dari Belanda pada tahun 2011. Ia merupakan susu kambing 100% asli dan organik dalam kemasan serbuk, tanpa sebarang campuran yang pertama dalam kelasnya (serbuk siap bancuh). Pada waktu itu, susu kambing belum popular penggunaannya di kalangan rakyat Malaysia. Adapun jenama susu kambing serbuk lain dalam pasaran sehingga kini, samaada yang terkenal atau tidak, belum ada jenama susu kambing yang 100% asli, organik serta tanpa sebarang campuran seperti jenama salic.

Kami memperjuangkan kesedaran kepada rakyat Malaysia, khususnya kaum ibu bapa muda, tentang kepentingan memilih makanan atau minuman tanpa sebarang campuran bahan kimiawi terutama kepada bayi atau anak kecil. Kami sedar bahawa ramai ibu bapa yang mengalami masalah kekurangan air susu ibu untuk diberikan kepada anak mereka, samaada kerana kekangan masalah kesihatan, masalah waktu dan seumpamanya.

Kami komited untuk menyebarkan maklumat kesihatan yang berteraskan kajian saintifik moden tanpa mengetepikan konsep kesihatan yang dianjurkan dalam agama islam, khususnya dalam penggunaan susu kambing.

Z

Pengedar Sah

Merupakan pengedar sah untuk seluruh Malaysia.
Z

Ramai Rakan Niaga

Terdapat ramai Rakan Niaga kami seluruh Malaysia.

Z

Kiriman Pos Cepat

Pesanan anda boleh dipos ke seluruh Malaysia.

Untuk Pertanyaan / Pembelian :

Untuk Jadi Rakan Niaga Kami :

SMS / WHATSAPP

+60196191510 (HQ)

** KHUSUS utk jadi Rakan Niaga sahaja ya!